Smart Marine overtar Haugesund Båthotell - og satser stort på Husøy

Haugesund Båthotell as overtas av Smart Marine, som ønsker å fortsette driften og forbedre servicen til kundene. Her er ansatte som vil være involvert i driften videre (fra venstre): Mikael Framnes Vikse, Gunnar Orthe, Kjell Terje Rangvaldjord og Odd Harald Pedersen.

Haugesund Båthotell as overtas av Smart Marine, som ønsker å fortsette driften og forbedre servicen til kundene. Her er ansatte som vil være involvert i driften videre (fra venstre): Mikael Framnes Vikse, Gunnar Orthe, Kjell Terje Rangvaldjord og Odd Harald Pedersen.


Smart Marine satser stort på båtopplag og har overtatt driften av Haugesund Båthotell AS og et 8000 m2 stort område på Husøy. Målet er å gi båtfolket på Haugalandet et enda bedre servicetilbud, på samme tid som de vil være konkurransedyktige på pris.

Smart Marine tar over driften av Haugesund Båthotell AS og satser på å forbedre tilbudet til de cirka 80 båteierne som i dag leier plass.

 

- Vi har allerede ansatt Kjell Terje Rangvaldjord som driftsleder, og han vil ha et spesielt ansvar for båthotellet og vårt nye anlegg på Husøy. Målet er å effektivisere prosessene med opptak og sjøsetting, og rett og slett gi kundene et enklere båthold og bedre servicetilbud til en overkommelig pris, sier daglig leder Jarle Vikingstad hos Smart Marine.

Gir kundene større fleksibilitet

Sammen med Rangvaldjord lover den daglige lederen at dagens kunder på Hasseløy vil oppleve en positiv utvikling av et allerede bra senter.

 - Alle kundene som har kjøpt tjenestene fra tidligere Wave Båtsenteret, vil slippe å betale noe ekstra for tjenester de allerede har betalt for. Vi håper jo at de nesten ikke skal merke at det er nye eiere. Målet er å tilby gode priser på klargjøring og mer fleksible ordninger og tjenester for kundene. Faste åpningstider hvor du får rask hjelp vil også komme på plass, sier Rangvaldjord.
Spennende tilbud for båteiere med større båter

 

Smart Marine har parallelt med overtakelsen på Hasseløy, jobbet med å starte opp med båtopplag for båter opp til 60 fot og 40 tonn på Husøy, Karmøy.

 
- Vi har overtatt området hvor Husøy Marine Service tidligere holdt til. Her vil vi kunne tilby mange forskjellige tjenester til båtfolket, og vil ha plass til vinterlagring utendørs av 50 større båter, sier Vikingstad.

Neste uke overtar de formelt over, og starter umiddelbart med å klargjøre området.


- Ny kunder vil oppleve et helt nytt anlegg, med flere viktige oppgraderinger. Vi vil installere nytt vaskeutstyr, legge til rette for kalkblåsning og bunnstoffing. Alle kundene vil få tilgang til vann, strøm og trykkluft. En ny flytebrygge vil gjøre det enklere med innkjøring til løfteområdet. Selve travelliften vil bli oppgradert og det blir et helt nytt toalettanlegg.

Døgnåpen vakttelefon for båtopptrekk

Smart Marine satser på faste åpningstider (kl. 08.00 – 16.00) og døgnvaktordning.


- Hvis det skulle skje en nødsituasjon, forsikringssak, vil vi kunne få båtene raskt på land for inspeksjon og reparasjoner. Hos oss kan båteiere leie plass for kortere eller lengre tid, leie tjenester eller arbeide med båtene selv. Foruten at vi blir autorisert i forhold til forsikringssaker, vil vi inngå samarbeid med andre aktører som er spesialister på Volvo, Yanmar og andre motormerker. Målet er hele tiden å tilby kundene høy kvalitet på service og være fleksible i forhold til hva kunden selv ønsker. Vi låser oss ikke i forhold til båtmerker- og motorer. I forhold til pris satser vi på å være konkurransedyktige.

Smart Marine er Haugalandet største båt- og tilhengerforhandler. De har hatt positiv vekst de 10 siste årene og økt omsetningen fra åtte til nær 70 millioner kroner. Foruten at de er forhandler av flere forskjellige båtmerker og tilhengere, satser de framover på å gi båteiere på Haugalandet muligheten til båtopplag til konkurransedyktige priser.