- Prisfall på service for Evinrude hos Smart Marine

Brosjyrer

Smart Marine tilbyr nå sine kunder rekordlave priser på service for utenbordsmotorer fra Evinrude og Yamaha. Nå som Evinrude er historie, er det trygt å vite at Smart Marine fortsatt vil kunne skaffe alt av reservedeler til disse utenbordsmotorene.

 

 

service.evinrude.0920

 

Smart Marine har siden 2004 levert over 2000 påhengsmotorer fra Evinrude til fornøyde kunder på Haugalandet. For et par måneder siden ble det besluttet å si opp 650 ansatte og avslutte produksjonen. Som eier av en motor fra Evinrude trenger du heldigvis ikke å fortvile.

 

- Selv om Evinrude er historie vil vi tilby våre kunder service. Vi har jo distriktets største delelager for disse motorene, og kan fortsatt skaffe reservedeler til motorer helt tilbake til 80-tallet. Stadig vekk får vi inn gode delemotorer. Etter 16 år som forhandler av merket sitter vi med høy kompetanse, og er i stand til å hjelpe kundene raskt og effektivt, sier Mikael Framnes Vikse hos Smart Marine.

 

Prisras og fast pris på service

 

sunnhordaland.bilde01.jarle.vikingstad.260620

 - Som merkeforhandlere er du bundet av spesielle serviceprogram, og må ofte skifte ut deler som fortsatt har lang levetid. Vi har jo lang erfaring med blant annet Evinrude, og kjenner godt svakheter og styrker. Nå som merket er lagt ned står vi friere og kan tilby rimeligere priser til våre kunder. For en service på en utenbordsmotor under 50 hk betaler du nå kun 2900 kroner, i stedet for 7 – 9000 kroner som tidligere. For motorer på over 50 hk, vil prisen ligge på 3900 kroner. Det betyr at vi går grundig gjennom og smører hele motoren, men beholder deler som fortsatt har lang levetid, sier Jarle Vikingstad (bildet), daglig leder hos distriktets største båtforhandler.

 

Gi din eldre påhengsmotor

en rimelig service

 

Målet er å tilby spesialpakker på service, som gjør at det kan svare seg å få service på motorer helt tilbake til starten av 2000. Det jobbes også med et onlinesystem for enklere bestilling av servicer.

 

- Ikke bare får du rimelig service, men trenger du nye deler, erstatter vi dem med originale, solide deler. Fortsatt med søkelys på rimelige priser. Ofte vil kunder med få driftstimer på motoren, ikke følge serviceintervallene for å unngå store utgifter. Hos oss vil de nå kunne ta servicer som ikke koster for mye, og dermed få lengre levetid, og enklere få solgt motoren når den tid kommer. Kunder som vurderer å bytte ut sine Evinrude-motorer, vil framover få ekstra gode tilbud på kvalitetsmotorer fra Yamaha hos oss, slutter Framnes Vikse.

 

Smart Marine på Avaldsnes er Haugalandets største båt- og tilhengerforhandler. De har opplevd positiv vekst de siste årene og økt omsetningen fra åtte til nær 70 millioner kroner. Foruten å være forhandler av forskjellige båtmerker og tilhengere, tilbyr de båteiere på Haugalandet muligheten til båtopplag til konkurransedyktige priser. Stadig utvikles firmaet for å gi båteiere på Haugalandet enklere båthold.

UA-42090484-1